Veilig in de cloud

Home » Veilig in de cloud

Geen zorgen over: “Wat als…?”

Als ondernemer wil je er niet aan denken dat er iets met je bedrijf gebeurt. Gelukkig komt het niet vaak voor maar een brand of inbraak kan voor een enorme chaos zorgen. Wanneer dan ook nog eens dossiers of cliëntgegevens verloren gaan worden de problemen nog veel groter.

Terecht bent u bezorgd over de veiligheid van de enorme hoeveel privacy gevoelige informatie. Wanneer deze op een laptop worden bewaard dan kan een eenvoudige diefstal u al slapeloze nachten bezorgen.

Met iLetsel houdt u al deze zorgen buiten de deur. Alle dossiers en hun inhoud worden bewaard op een externe lokatie, op een server van iLetsel die we binnen een erkend datacentrum hebben geplaatst. Natuurlijk worden er doorlopend backups gemaakt zodat bij een technisch mankement direct verder gewerkt kan worden.
Om alle risico’s uit te sluiten worden er tegelijkertijd versleutelde backups bewaard in andere datacentra, binnen de EU.
Met iLetsel heeft u naast het beste verwerkingssysteem voor uw letselschadedossiers tegelijkertijd de beste bedrijfspreventie in huis. Gebeurt er een calamiteit, dan kunnen en uw medewerkers vanaf elke lokatie verder werken, zoals thuis en in een (tijdelijke) ontvangstruimte voor uw bezoekers.

Stichting maakt het af.

Ten behoeve van de gebruikers van iLetsel is een stichting opgericht. Deze stichting waakt over de belangen van de gebruikers. Zo heeft de stichting een Escrow-overeenkomst gesloten met een daarin gespecialiseerd bedrijf.

Onze voorwaarden

Voorwaarden iLetsel