Schadeclaim letselschade

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

U kunt een schadeclaim indienen als u letselschade heeft opgelopen. Wanneer u schade op heeft gelopen na een ongeval dat door iemand anders is veroorzaakt, wilt u daarvoor een schadevergoeding krijgen. Dat begint met het indienen van een schadeclaim. Eerst zal de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld voor uw letselschade. Daarna kunt u aangeven welke kosten u heeft gemaakt door toedoen van uw letselschade en welke vergoeding u hiervoor verwacht.

Schadeclaim indienen voor letselschade

Het indienen van een schadeclaim voor letselschade kan soms nog best lastig zijn. Schakel daarom dan ook de hulp in van Letselteam. Wij zijn een rechtshulpaanbieder die in heel Nederland actief is. Onze kantoren zijn gevestigd in het hele land. Als u onze hulp inschakelt, zullen wij eerst met u een intakegesprek inplannen. Daarin verzamelen wij alle noodzakelijke informatie voor uw dossier. Daarnaast zult u ons moeten machtigen om uw medische gegevens in te mogen zien. Deze kan onze medisch adviseur gebruiken. Uiteindelijk worden alle belangrijke stukken in het dossier gerangschikt en bewaard en kan het dossier worden afgerond. U kunt zelf uw dossier te allen tijde blijven inzien via iLetsel.

Contactformulier invullen

Al uw vragen kunt u stellen via het contactformulier. Uw vragen zullen snel beantwoord worden. Als u een afspraak wilt maken, kunt u eerst even kijken welk kantoor van Letselteam zich bij u in de buurt bevindt en contact opnemen. Wij beschikken namelijk over verschillende kantoren in bijvoorbeeld Zwolle, Assen en Maastricht. Wij hopen u snel te kunnen helpen bij het indienen van een schadeclaim voor uw letselschade.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht