Schade letsel vergoeding

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Bij letselschade heeft u uiteraard recht op een schadevergoeding. Het kan echter lastig zijn dit zelf te regelen. Als u alleen contact heeft met de verzekeringsmaatschappij zult u merken dat zij soms niet uw belangen op de eerste plaats zetten. Het is immers de verzekeringsmaatschappij die de schadevergoeding voor uw letsel zal moeten bepalen. Een onafhankelijke belangenbehartiger biedt dan uitkomst. Deze staat in voor uw belangen en niets anders en helpt u een eerlijke vergoeding te krijgen voor uw schade en letsel.

Letselschade opgelopen? U heeft recht op een schadevergoeding

U weet zelf natuurlijk heel goed dat u recht heeft op een schadevergoeding na letsel. Maar het kan toch lastig zijn om te regelen dat u die vergoeding voor de schade en het letsel ook daadwerkelijk krijgt. Letselteam helpt daarbij. Wij werken volgens een vast letselschadetraject:

  • De eerste stap zet u zelf. U benadert ons om u te helpen uw belangen te behartigen en een schadevergoeding te regelen voor letselschade.
  • Er wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Hierin wordt veel besproken. Zo bespreken wij wat voor ongeval er heeft plaats gevonden, wat voor letsel u heeft en welke schade u hieraan over heeft gehouden. Al deze informatie helpt ons team te bepalen welke schadevergoeding gepast is voor dit type letsel. Ook zullen wij u meer vertellen over ons online platform iLetsel, waar u zelf uw dossier kunt inzien.
  • In veel gevallen hebben wij ook medische informatie nodig. Deze wordt door onze medisch adviseur gebruikt. U zult ons eerst moeten machtigen voordat wij deze gegevens kunnen inzien. Ze worden gedeeld met uw verzekeringsmaatschappij om uw zaak kracht bij te zetten.
  • Nadat alle gegevens binnen zijn kan het dossier worden opgesteld. U heeft hier zelf inzicht in via iLetsel. Alle stukken worden opgeslagen in uw dossier, van brieven tot telefoonnotities. Wij rangschikken en bewaren het, zodat het kan helpen een eerlijke schadevergoeding voor uw letsel te bepalen.
  • Het dossier wordt afgerond en er wordt een aflegdatum toegevoegd waarmee het dossier naar het archief wordt verhuisd. U kunt overigens het dossier nog altijd inzien dan. De vergoeding voor uw schade en letsel zal nu zo snel mogelijk worden uitbetaald.

Door dit vaste letselschadetraject te volgen slagen wij erin telkens weer een goede schadevergoeding voor alle vormen van letsel te regelen.

Hoe werkt iLetsel?

iLetsel heeft vele voordelen, zowel voor cliënten als de belangenbehartigers. Wij kunnen al uw gegevens makkelijk en snel opslaan in uw dossier in iLetsel. U kunt dit, als u wilt, zelf op ieder gewenst moment inzien. De gegevens worden veilig bewaard en zijn alleen zichtbaar voor u en de belangenbehartigers van Letselteam. U heeft niet langer het gevoel dat de schadevergoeding voor uw letsel buiten u om wordt geregeld, maar weet zelf goed wat er allemaal gebeurt.

Kies uw belangenbehartiger

Letselteam is actief in heel Nederland. Van Hengelo tot Den Helder en van Goes tot Assen, verschillende letselschadespecialisten zijn bij ons aangesloten. Er is dan ook altijd een belangenbehartiger bij u in de buurt die onderdeel is van Letselteam. Zoek een kantoor bij u in de buurt en neem snel contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen een eerlijke schadevergoeding te krijgen voor uw letselschade.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht