Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/letselteam.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Schade letsel vergoeding

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Schadevergoeding bij letselschade

Bij letselschade heeft u uiteraard recht op een schadevergoeding. Het kan echter lastig zijn dit zelf te regelen. Als u alleen contact heeft met de verzekeringsmaatschappij zult u merken dat zij soms niet uw belangen op de eerste plaats zetten. Het is immers de verzekeringsmaatschappij die de schadevergoeding voor uw letsel zal moeten bepalen. Een onafhankelijke belangenbehartiger biedt dan uitkomst. Deze staat in voor uw belangen en niets anders en helpt u een eerlijke vergoeding te krijgen.

Professionele hulp bij het verkrijgen van uw schadevergoeding na letselschade

U weet zelf natuurlijk heel goed dat u recht heeft op een schadevergoeding na letselschade. Het kan echter lastig zijn om te bewerkstelligen dat u die vergoeding ook daadwerkelijk krijgt. Letselteam helpt u daarom graag. Wij werken volgens dit vaste letselschadetraject:

  • De eerste stap zet u zelf. U benadert ons om u te helpen uw belangen te behartigen en een schadevergoeding te regelen voor letselschade.
  • Er wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Hierin wordt veel besproken. Zo bespreken wij wat voor ongeval er precies heeft plaatsgevonden, wat voor letsel u heeft en welke schade u hieraan overgehouden heeft. Al deze informatie helpt ons team te bepalen welke schadevergoeding gepast is voor dit type letsel. Ook vertellen wij u meer over ons online platform iLetsel, waar u zelf uw dossier kunt inzien.
  • In veel gevallen hebben wij ook medische informatie nodig. Deze wordt door onze medisch adviseur gebruikt. U zult ons eerst moeten machtigen voordat wij deze gegevens kunnen inzien. De gegevens worden gedeeld met uw verzekeringsmaatschappij om uw zaak kracht bij te zetten.
  • Nadat alle gegevens binnen zijn kan het dossier worden opgesteld. U heeft hier zelf inzicht in via iLetsel. Alle stukken worden opgeslagen in uw dossier, van brieven tot telefoonnotities. Wij rangschikken en bewaren het, zodat het kan helpen een eerlijke schadevergoeding voor uw letsel te bepalen.
  • Het dossier wordt afgerond en er wordt een aflegdatum toegevoegd waarmee het dossier naar het archief wordt verhuisd. U kunt uw dossier overigens altijd blijven inzien.

Door dit vaste traject voor letselschade te volgen slagen wij erin telkens weer een goede schadevergoeding voor alle vormen van letsel te regelen.

Hoe werkt iLetsel?

iLetsel heeft vele voordelen, zowel voor cli├źnten als de belangenbehartigers. Wij kunnen al uw gegevens makkelijk en snel opslaan in uw dossier. U kunt dit, als u wilt, zelf op ieder gewenst moment inzien. De gegevens worden veilig bewaard en zijn alleen zichtbaar voor u en de belangenbehartigers van Letselteam. U heeft niet langer het gevoel dat de schadevergoeding voor uw letsel buiten u om wordt geregeld, maar weet zelf goed wat er allemaal gebeurt.

Kies eenvoudig uw belangenbehartiger

Letselteam is actief in heel Nederland. Van Hengelo tot Den Helder en van Goes tot Assen; door heel het land zijn verschillende letselschadespecialisten bij ons aangesloten. Er is dan ook altijd een belangenbehartiger bij u in de buurt die onderdeel is van Letselteam. Zoek een kantoor bij u in de buurt en neem snel contact met ons op via het contactformulier of via info@iletsel.nl. Zo kunnen wij u helpen een eerlijke schadevergoeding te krijgen voor uw letselschade.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht