Tamer Letselschaderegeling

U herstelt, Tamer regelt de rest!

Tamer Schaderegeling

Zoekt u een specialist die zorgt voor een eerlijke afhandeling van uw letselschade? Iemand die echt naar u luistert, goed advies geeft en zaken voor u regelt? Iemand die bovendien de verzekeringswereld door en door kent? Dan bent u bij Tamer Schaderegeling aan het goede adres.

Wie kleiner is, moet slimmer zijn

Na een ongeluk waarbij u gewond bent geraakt, bijvoorbeeld een auto-ongeval, fietsongeval of arbeidsongeval, heeft u waarschijnlijk weinig energie om uw gelijk te halen bij een grote verzekeraar. Dan kunt u een slimme belangenbehartiger goed gebruiken. Van het vaststellen van de aansprakelijkheid tot een definitieve betalingsregeling.

Altijd een paar stappen vooruit

Dankzij twintig jaar ervaring bij grote verzekeraars ken ik de procedures op mijn duim en weet ik bij welke deuren we moeten aankloppen. Ik zet altijd een paar stappen vooruit. U kunt rekenen op een soepele betaling van uw kosten en hulp bij praktische zaken

Aansprakelijkheid

De samenwerking met Tamer Schaderegeling begint met een goed gesprek bij u thuis. Wat is er gebeurd, wie/wat was de oorzaak, welke getuigen zijn er? Na het vaststellen van de aansprakelijkheid laten we deze erkennen door de verzekeraar van de tegenpartij. Erkent hij geen aansprakelijkheid, dan nemen we de juridische mogelijkheden door.

Letsel en schadeposten

Samen stellen we vast welk letsel u heeft opgelopen en wat dat voor u betekent: nu en in de toekomst, voor uzelf en voor anderen. Als u bijvoorbeeld tijdelijk niet kunt werken, heeft ook uw werkgever schade; hij betaalt immers uw loon door. Misschien heeft u tijdelijk behoefte aan huishoudelijke hulp of taxivervoer. Allemaal zaken om rekening mee te houden. Ook regel ik voorschotbetalingen bij de verzekeraar, zodat u geen financiële zorgen heeft over gemaakte en nog te maken kosten als gevolg van het ongeval.

Onderhandelingen

De definitieve regeling over uw letselschade kan gemaakt worden als de aansprakelijkheid duidelijk is en als u helemaal bent hersteld, of als medici geen verandering in uw situatie meer verwachten. Pas op dat moment zijn de schadeposten immers helemaal duidelijk. Dan gaan we met de aansprakelijke partij onderhandelen, waarbij uw belang voorop staat en ik de redelijkheid niet uit het oog verlies.