Pi-Advice

Binnen Pi-advice is jarenlange ervaring aanwezig met de behandeling van letselschade, zowel aan de rechtsbijstand als de verzekeraars kant.

Pi-Advice wordt door verzekeraars en de overheid regelmatig ingeschakeld voor bemiddeling in complexe en of vastgelopen letselschadezaken met vaak een groot financieel belang en of financiële druksituatie. Vanuit respect voor de mens met oog voor de discussiepunten, belangen en in nauwe in samenspraak met partijen is het streven deze zaken weer vlot te trekken en zo mogelijk direct te regelen.

Pi-Advice mag al meer dan 10 jaar een bijdrage leveren aan de opleiding van letselschadebehandelaren aan de rechtsbijstand- en verzekeraarszijde aan de HBO opleiding Middel tot Zwaar Letsel van OSR te Utrecht en heeft deze opleiding als basisdocent mede vormgegeven.

Als deelnemer aan  iLetsel maakt Pi-Advice gebruik van dit efficiënte en klantvriendelijke systeem, omdat het gelooft dat zo in de communicatie tussen de iLetselgebruikers, benadeelde partijen en verzekeraars nog veel efficiency voordelen te bereiken zijn, wat concreet bijdraagt aan een verbetering en versnelling van de letselschadebehandeling en zo ook kostenbesparingen bij verzekeraars kunnen worden gerealiseerd.

Pi-Advice gelooft in een onafhankelijke opstelling en is partner en medeoprichter van Het Letselhuis, wat hiertoe een ondersteunend multidisciplinair netwerk aanbiedt met toonaangevende deskundigen ter stroomlijning van het letselschadeproces.

Wij geloven in schaderegeling vanuit verbinding tussen slachtoffer en verzekeraar, oog voor perspectief, nuance en detail, maar ook de grote lijnen niet uit het oog verliezend en zo de snelheid van afhandeling niet te vertragen, mits natuurlijk verantwoord. Zo kan betrokkene zo snel als mogelijk weer zelf keuzen maken en de regie over zijn /haar leven ter hand nemen.

Wij denken graag samen in oplossingen. Voor ons is geen hindernis te hoog en die uitdaging  gaan wij graag samen met u  en uw belangenbehartiger aan.

Pi stelt de mens centraal en minimaliseert lasten in tijd (snelheid), geld (herstel) en beleving (tevredenheid)

Keesomlaan 11, Ede

Kom eens kennismaken. Wij leren je graag beter kennen en ontdekken samen dan hoe jij het best geholpen bent.

Bel gerust even naar 033-7430414.

Contactgegevens:
Tel 088 – 8100 388
mobiel 06 53 80 30 35
email info@pi-advice.nl

Postadres:
Postbus 8099
6710 AB EDE GLD

Bezoekadres:
Stationsweg 96
6711 PW Ede

Mist u iets? Neem gerust contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht