De Letselschade Hulpdienst

Home » Projecten » De Letselschadehulpdienst

Wie zijn wij?
Dé Letselschadehulpdienst is een samenwerking van vier bedrijven: Cunningham Lindsey, inTrust, Raasveld en MetZorg. Wij leveren praktische hulp na een ongeval. Onze doelstelling is: “Dé Letselschadehulpdienst levert direct na een ongeval de noodzakelijke hulp en ondersteuning om de zelfredzaamheid van de hulpvrager te bevorderen.”
We doen dit niet zomaar. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de herstelperiode van een slachtoffer vele malen sneller gaat wanneer hij of zij zich uitsluitend hoeft te richten op het herstel. Dat hij of zij geen energie hoeft te steken in allerlei bijkomende organisatorische zaken. Dat doen wij. Wij zorgen voor u vanaf het allereerste moment.

Onze dienstverlening
‘Natuurlijk helpen’ is onze slagzin. Dat noemen we niet voor niets zo. We helpen in de breedste zin van het woord. Én vanaf het eerste moment. Juist dan is het belangrijk dat er passende maatregelen worden getroffen zodat een gezin of een ondernemer zich geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse beslommeringen. Of het nu gaat om hulp in de mobiliteit, hulp in de huishouding of wachttijdbemiddeling bij een second opinion. Wij organiseren de hulp in natura. Hieronder ziet u een overzicht van onze dienstverlening.

Staat de hulpvraag niet in de tabel? Geen hulpvraag is te gek. Wij zullen alles voor u in het werk stellen om u te helpen met praktische hulp, zodat u zich enkel hoeft te richten op uw herstel.

Hoe kunt u met ons in contact komen?
Na een ongeval is snel handelen van belang. Het snelste is daarom ook om te bellen naar 088-2866700. Een e-mail sturen naar help@deletselschadehulpdienst.nl kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie op www.deletselschadehulpdienst.nl.

Wij helpen u natuurlijk!

De Letselschadehulpdienst

koninginnenlaan 32-36 | 5211 WG ‘s-hertogenbosch