Care Letselschade BV

Landelijke dekking
In het midden van het land, in het ‘Land van Maas & Waal’ ligt Beneden-Leeuwen, waar Care Letselschade B.V.  kantoor houdt. Vanuit dit kantoor helpen wij niet alleen cliënten in de regio, maar ook uit andere windstreken, wij werken landelijk. Persoonlijk contact, betrokkenheid én een gedegen advies op maat staat bij ons hoog in het vaandel, ongeacht de afstand die wij daarvoor af moeten leggen.

Wie wij zijn?
Mr. Tom van Oijen, jurist, Ruben van den Berg, expert letselschade en Ramon Schuijers, NIVRE-register-expert personenschade,  beschikken samen over ruim 20 jaren ervaring in de behandeling van letselschaden en hebben uiteraard alle relevante opleidingen op dit vakgebied succesvol doorlopen. Tevens is Ramon ingeschreven bij het NIVRE (Stichting Nederlands Instituut van Register-Experts). Met daarnaast de secretariële ondersteuning van Judith Lukkezen en Sandra Schuijers bent u er dus van verzekerd dat uw claim bij ons in goede handen is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De ervaren specialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, waardoor u alle ruimte krijgt om u te richten op uw herstel en eventuele rouwproces. Of u nou letsel heeft opgelopen door een verkeersongeluk,  een ongeval op de werkvloer of een ander vervelend voorval, wij staan u graag bij. Ook uw werkgever kan op ons rekenen bij het verhalen van zijn schade, indien u noodgedwongen uit het arbeidsproces bent geraakt.

Second opinion
Als uw zaak al in behandeling is bij een andere belangenbehartiger, dan kan het zijn dat u twijfels heeft over de aanpak of de voorgestelde (eind-)regeling. Wij adviseren u dan bij ons een second opinion aan te vragen. Graag nemen wij vrijblijvend uw volledige dossier door, waarna wij u een deskundig en helder advies geven.

U betaalt ons niets!
In de Nederlandse wet is geregeld dat de redelijke kosten van juridische bijstand betaald moeten worden door de aansprakelijke partij. De nota gaat dan ook rechtstreeks naar deze aansprakelijke partij, in de meeste gevallen een verzekeringsmaatschappij. Onze dienstverlening kost u dus gegarandeerd niets! Dat is een geruststellende zekerheid.

En nu?
Neem contact met ons op! Wij maken vervolgens een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij u thuis, of bij ons op kantoor, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij bespreken dan de toedracht van het ongeval, de mogelijkheden bij het verhalen van uw letselschade, maar ook het traject met de medisch adviseur, de thuis- en/of arbeidssituatie en uiteraard uw schade.

Wij zijn u graag van dienst!

Zandstraat 71, 6658 CN Beneden-Leeuwen, Nederland

Bezoek- en postadres:

Zandstraat 71
6658 CN  BENEDEN-LEEUWEN

Telefoon: 0487 – 59 78 50

Web: www.careletsel.nl
Mail: info@careletsel.nl

schermafbeelding-2015-11-25-om-12-24-26-766x1024

Ramon Schuijers

mail-bijlage-3