Letselschade verzekering

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Als er letselschade is, kan dit vaak worden verhaald op de verzekering van de veroorzaker van deze schade. Daarom zult u ook vaak met name contact hebben met de verzekeraar als u een schadevergoeding wilt. Deze moet zelf betalen en zal er dus alles aan doen dit te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat uw belangen goed worden behartigd en u krijgt waar u recht op heeft, kunt u het beste een onafhankelijke en deskundige rechtshulpaanbieder inschakelen. Letselteam is dan een goede keuze!

Letselschade opgelopen? U heeft recht op een schadevergoeding van de verzekering

Het kan soms lastig zijn een schadevergoeding te krijgen van de verzekering voor uw letselschade. Een professionele belangenbehartiger van Letselteam kan u helpen te krijgen waar u recht op heeft. Wij verzamelen eerst alle informatie die van belang is. Het gaat dan om gegevens over uw letsel, de schade en medische gegevens. Deze worden allen verzameld in uw dossier. Deze kunt u zelf inzien via het handige iLetsel. U bent dus altijd goed op de hoogte.

Kantoren van Letselteam met landelijke dekkingsgraad

Inmiddels hebben al 41 kantoren zich aangesloten bij Letselteam. Ook bij u in de buurt is er een letselschadespecialist die u kan helpen een schadevergoeding te krijgen van de verzekering als u letselschade heeft. Kijk snel waar u bij u in de buurt van bijvoorbeeld Almelo, Assen, Zutphen of Den Helder terecht kunt en neem contact met ons op! Ook is het mogelijk ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht