Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/letselteam.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Letselschade verkeersongeval

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Bij een verkeersongeval heeft u recht op een schadevergoeding. Letselteam helpt u graag om te krijgen waar u recht op heeft. Onze aanpak is veilig, snel en inzichtelijk. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van iLetsel. Dit hebben wij zelf ontwikkeld en maakt het veel gemakkelijker uw belangen te behartigen.

Ontvang een schadevergoeding na een verkeersongeval

Er bestaat altijd de mogelijkheid op een verkeersongeval. Zo kunt u worden aangereden op de fiets of er kan een andere auto op uw auto botsen. Bij dit soort ongevallen bestaat de kans dat u letselschade oploopt. Het ongeval is veroorzaakt door de andere betrokkene en dus kunt u hem of haar aansprakelijk stellen. Dat houdt in dat deze persoon u een schadevergoeding verschuldigd is voor de schade die u door toedoen van het verkeersongeval heeft opgelopen. Vaak zal uiteindelijk de verzekeringsmaatschappij deze schadevergoeding betalen. Wij kunnen voor u regelen dat u een volledig dossier heeft dat voldoende aanleiding geeft om een schadevergoeding te krijgen. Dit dossier mag u ook zelf inzien. Dat kunt u doen via iLetsel, waar het gehele dossier 24/7 te bekijken is. iLetsel heeft enkele belangrijke voordelen:

  • Het is 24/7 beschikbaar. U kunt dus op ieder gewenst moment uw dossier raadplegen en het kan ook snel worden bijgewerkt.
  • Al uw gegevens zijn veilig opgeslagen via iLetsel. Alle informatie wordt namelijk bewaard binnen een erkend datacentrum op eigen hardware.
  • De opzet van iLetsel is zeer gebruiksvriendelijk. Bijna alle denkbare handelingen binnen het schaderegelingsproces zijn gefaciliteerd binnen iLetsel.

Groot aantal letselschadeslachtoffers geholpen

Onze dienstverlening na een verkeersongeval is niet onopgemerkt gebleven. Wij hebben samen al meer dan 20% van alle letselschadeslachtoffers in Nederland geholpen. Dit aandeel groeit nog steeds. Hopelijk kunnen wij ook u binnenkort helpen een eerlijke schadevergoeding te krijgen voor uw schade na een verkeersongeval. Zoek daarvoor even op of er ook bij u in de buurt een kantoor zit dat is aangesloten bij Letselteam en neem meteen contact met ons op. Wij beschikken namelijk over verschillende kantoren in bijvoorbeeld Almelo, Maastricht, Groningen en Almere. U kunt vragen ook stellen via ons contactformulier.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht