Letselschade na ongeval

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Als u letselschade heeft na een ongeval heeft u meestal recht op een schadevergoeding. Letselteam kan u helpen om zo snel mogelijk de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Op een eigentijdse manier helpen wij vele soorten letselschadeslachtoffers. Wij maken namelijk gebruik van iLetsel, een online platform waarin wij, maar ook u het dossier kunt inzien.

Letselschade na ongeval; Letselteam helpt u verder

Wanneer u letselschade oploopt na een ongeval is dat zeer vervelend. Het wordt nog vervelender als u alles rondom de schadevergoeding zelf moet regelen. Daarom is het prettig om hulp te krijgen van een belangenbehartiger van Letselteam. Wij regelen voor u dat u krijgt waar u recht op heeft. Daarvoor zullen wij eerst belangrijke gegevens verzamelen. Het gaat dan om gegevens over het ongeval, het letsel, de schade en uw medische gegevens. Deze zult u na machtiging aan onze medisch adviseur moeten verstrekken. Als wij voldoende informatie hebben, kunnen wij alle gegevens verzamelen om een dossier op te bouwen. Dit helpt bij het bepalen van de vergoeding voor uw letselschade na een ongeval. Uw dossier kunt u zelf inzien via iLetsel. U bent dus altijd goed op de hoogte.

24/7 inzicht in uw gegevens

Dankzij iLetsel kunt u 24/7 op de hoogte blijven van de gang van zaken. U heeft namelijk via iLetsel ieder moment van de dag inzicht in uw dossier. Zo weet u wat wij doen om een vergoeding te regelen voor uw letselschade na een ongeval. Wij verzekeren u de best denkbare aanpak. In totaal zijn er 41 deelnemende kantoren in Nederland. Daardoor hebben wij een landelijke dekkingsgraad. Neem snel contact op met het voor u dichtstbijzijnde kantoor in bijvoorbeeld Groningen, Assen of Goes. Voor algemene vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht