Letsel en schade

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Letsel en schade brengen een hoop gedoe met zich mee. U moet contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij, alle juiste gegevens verzamelen en doorgeven en een schadevergoeding eisen die recht doet aan het letsel en de schade die u heeft opgelopen. Letselteam kan, als grootste rechtshulpaanbieder in Nederland, u helpen om een eerlijke vergoeding te krijgen

Wanneer is sprake van letsel en schade?

Letsel kunt u op verschillende wijze oplopen. Dit houdt in dat u iets oploopt door toedoen van een ander. De aansprakelijkheid van het ongeval ligt dus niet bij u. U loopt daardoor letsel, en dus ook schade, op. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u kosten moet maken voor uw herstel of dat u tijdelijk niet kunt werken. Daarvoor dient u een schadevergoeding te krijgen. Wij helpen u een dossier op te stellen dat voldoende gegevens bevat om deze schadevergoeding te regelen. Het gaat dan om gegevens over uw letsel en schade, maar ook om belangrijke medische gegevens.

Eigen dossier inzien

Vroeger was het zo dat er een dossier werd opgesteld, maar dat u zelf totaal geen inzicht had. Dat is bij Letselteam wel anders. Dankzij iLetsel kunt u te allen tijde uw eigen dossier inzien. Zo houdt u controle over het gehele proces rondom uw letsel en schade en de vergoeding die u hiervoor dient te krijgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de vele letselschadespecialisten in bijvoorbeeld Hengelo, Almere of Den Helder die zijn aangesloten bij Letselteam. Met 41 kantoren, is er altijd een letselschadespecialist bij u in de buurt.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht