Juridisch advies letselschade

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Een rechtshulpaanbieder als Letselteam kan u juridisch advies geven in geval van letselschade. Zeker wanneer u zelf weinig verstand heeft van alles wat komt kijken bij letselschade, is een beetje professionele hulp altijd welkom. Dat kunnen wij u bieden. Met meer dan 40 kantoren, in bijvoorbeeld Zutphen, Almere en Goes zijn wij altijd dichtbij. Wij adviseren u, stellen een dossier op en zorgen dat u een schadevergoeding krijgt die past bij het letsel dat u heeft opgelopen.

Deskundig juridisch advies als u letselschade heeft opgelopen

Er moet veel geregeld worden als u letselschade oploopt, zo ook op juridisch gebied. Daarom is het bij letselschade dan ook prettig om deskundig juridisch advies in te winnen. Wij maken daarvoor graag een afspraak met u. We bespreken dan de situatie. Wat is er voorgevallen en welk letsel heeft u opgelopen? En welke schade is hierdoor ontstaan? Dat zijn nog maar enkele van de vragen die wij samen met u zullen beantwoorden. Uiteindelijk stellen wij op basis van dit intakegesprek en de medische gegevens die u ons geeft, een dossier op. Dit is de basis voor de schadevergoeding.

Contact opnemen

Als u graag juridisch advies wilt over letselschade van een van onze deskundige belangenbehartigers, kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben meerdere kantoren verspreid over Nederland. Kijk welk kantoor voor u het dichtstbij is en neem snel contact op voor een deskundig advies. Heeft u nog vragen? U kunt ook het contactformulier invullen.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht