Expertise letselschade

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Bent u op zoek naar de juiste expertise binnen letselschade? Dan bent u bij Letselteam aan het juiste adres. Sinds onze oprichting hebben wij ons ontwikkeld tot de grootste rechtshulpaanbieder in Nederland. Wij werken met meer dan 100 letselschadespecialisten in regio’s zoals Den Helder, Almere en Groningen die veel expertise op het gebied van letselschade hebben. Inmiddels helpen wij meer dan 20% van alle letselschadeslachtoffers in Nederland. En nog altijd groeit ons aandeel hierin. Onze service is veilig, snel en inzichtelijk. Met onze expertise kunnen wij u goed van dienst zijn als letselschade adviseur.

Effectieve aanpak en de juiste expertise inzake letselschade

Wij werken als succesvol letselschade expert volgens een vast traject. Dat ziet er als volgt uit:

  • Het begint bij u. U kiest ervoor ons in te schakelen als letselschade adviseur met veel expertise. U zult in contact worden gebracht met een van onze belangenbehartigers en een afspraak maken voor een intakegesprek.
  • Tijdens het intakegesprek zal uw belangenbehartiger eerst uitleggen wat er gaat gebeuren. Daarnaast leggen we uit hoe ons online platform iLetsel werkt en welke gemakken u hiervan zult ondervinden. U geeft belangrijke gegevens aan ons door en vertelt bijvoorbeeld hoe u het letsel heeft opgelopen.
  • Na de machtiging zal aan de hand van de door u verstrekte informatie medische informatie worden opgevraagd. We schakelen vervolgens een medisch adviesbureau in.
  • Daarna kan de schaderegeling worden opgesteld. Daarvoor kan iLetsel worden gebruikt. Alle stukken, zoals brieven, telefoonnotities, e-mails en gescande stukken worden allen gerangschikt en bewaard in uw dossier. Deze kunt u zelf te allen tijde inzien.
  • Vervolgens zullen wij het dossier afronden en een aflegdatum toevoegen waarmee het dossier naar het archief verhuist. U kunt het dossier blijven inzien.

De voordelen van iLetsel

Vaak heeft u er zelf geen idee van wat er allemaal moet gebeuren wanneer u letselschade heeft. Als u een letselschade inschakelt krijgt u bovendien niet altijd de mogelijkheid uw dossier in te zien. Zo heeft u zelf weinig overzicht. Dat is dankzij iLetsel anders. U krijgt de kans om uw dossier op ieder gewenst moment in te zien. U bent op de hoogte van wat er gebeurt. Bovendien zijn al uw gegevens veilig opgeslagen via iLetsel. U hoeft niet bang te zijn dat ze in de verkeerde handen komen. Dit unieke concept dat wij als letselschade adviseur hebben ontwikkeld is uniek in Nederland.

Contact opnemen

Als u graag gebruik wilt maken van onze expertise als letselschade adviseur, kunt u contact met ons opnemen. Met 41 aangesloten kantoren is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt kijken welk kantoor u kan bijstaan bij letselschade. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, kan er zo snel mogelijk een afspraak worden gemaakt om de situatie te bespreken en te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Als u vragen heeft, kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht