Berekening letselschade

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Letselteam helpt u graag uw schadevergoeding bij letselschade te berekenen. Wij zijn een snelgroeiend team van gespecialiseerde letselschadebureaus in verschillende regio’s zoals Almere, Groningen en Den Helder. Maar liefst 20 procent van alle letselschadeslachtoffers in Nederland wordt door ons geholpen. Onze werkwijze is veilig, snel en inzichtelijk dankzij het gebruik van iLetsel. Vroeger gebeurde een letselschadeberekening een aanvraag van een vergoeding schriftelijk. Daardoor duurde het soms weken voordat er eindelijk een antwoord was. Dankzij iLetsel kan de berekening van letselschade en de aanvraag van een vergoeding veel sneller gebeuren. Er is niet langer vertraging bij het uitwisselen van stukken. Het is bovendien ook veiliger.

Schadevergoeding voor letselschade laten berekenen door een letselschadespecialist

Als u letselschade heeft en graag een letselschadeberekening zou laten doen door een letselschadespecialist, zult u in de eerste plaats contact moeten opnemen met een van onze belangenbehartigers. Na het doorgeven van enkele belangrijke gegevens, vindt er een intakebezoek plaats. Er komen dan zes onderwerpen aan bod:

  • We bespreken de algemene gegevens die van belang zijn voor de behandeling van uw letselschade, het verzamelen van de schadegegevens en het berekenen van de schadevergoeding van uw situatie.
  • Er wordt besproken water precies is gebeurd.
  • We maken inzichtelijk wat uw letsel precies is.
  • Er wordt besproken hoe het met uw werk zit. Hoe wordt dit beïnvloed door uw letselschade.
  • Ten slotte worden afspraken gemaakt over wat de vervolgstappen zijn.

Vervolgens zullen wij contact opnemen met de veroorzaker of direct met zijn of haar verzekeringsmaatschappij. Daarna zal er een aansprakelijkheidstelling zijn. Er wordt verteld wat er is gebeurd en waarom men aansprakelijk is. Het is daarnaast bij langdurig letsel ook noodzakelijk medische gegevens op te vragen bij uw behandelend arts(en). Dat zal de medisch adviseur van uw belangenbehartiger doen. U dient daar eerst toestemming voor te geven. De medisch adviseur zal basis van deze medische gegevens een medisch advies opstellen. Daarna volgt een periode van herstel en zult u vooral moeten afwachten tot alle gegevens zijn verwerkt en de berekening van letselschade is voltooid.

iLetsel gebruiken voor een snelle en veilige afhandeling

Als u letselschade heeft opgelopen, wilt u natuurlijk dat het berekenen van de schadevergoeding snel en veilig gebeurt. Dat is mogelijk dankzij iLetsel. Via het online platform van iLetsel kunnen gegevens snel worden uitgewisseld en kan een letselschadeberekening vlot worden uitgevoerd. U kunt bovendien zelf uw letselschadedossier inzien, zodat u goed op de hoogte bent van de berekening van letselschade en alles wat daarvoor dient te gebeuren.

Afspraak maken met een letselschadespecialist

Als u graag onze hulp wilt inschakelen voor een berekening van letselschade, kunt u een afspraak op een van onze kantoren maken. Letselteam bestaat uit maar liefst 41 kantoren die verspreid zijn over heel Nederland. Er is dus altijd een letselschadespecialist bij u in de buurt. Zoek het dichtstbijzijnde kantoor en maak meteen afspraak. Wij komen dan graag bij u langs voor het bespreken van uw situatie, een letselschadeberekening en een doeltreffend plan van aanpak. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht