Bedrijfsongeval schadevergoeding

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

Als u letselschade heeft bij een bedrijfsongeval heeft gehad, heeft u recht op een vergoeding. Toch kan het soms lastig zijn om zelf alles te regelen omtrent de aansprakelijkheid en schadevergoeding bij een bedrijfsongeval. Daarom helpt Letselteam u graag. Wij zijn dé rechtshulpaanbieder in Nederland die u kan helpen bij letselschade na een bedrijfsongeval. Met kantoren verspreid door heel Nederland, van Assen tot Almelo en van Groningen tot Goes helpen wij in Nederland maar liefst 20% van alle letselschadeslachtoffers. Dit doen wij op geheel eigen wijze; snel, veilig en inzichtelijk. We maken gebruik van iLetsel. Dit is uniek in de schadewereld en maakt ons koploper.

Letselschade bij een bedrijfsongeval? U heeft recht op een vergoeding

In ieder bedrijf en bij alle werkzaamheden kan een werknemer letsel oplopen door toedoen van het werk. We spreken dan van een arbeidsongeval of bedrijfsongeval en u heeft recht op een schadevergoeding wanneer dit gebeurt. Wanneer u Letselteam inschakelt om u te helpen een vergoeding te krijgen na een bedrijfsongeval, start het traject met een intakegesprek. Een van onze belangenbehartigers komt bij u langs om te bespreken wat voor letselschade u heeft opgelopen na een bedrijfsongeval. Ook wordt gesproken over de aansprakelijkheid voor het bedrijfsongeval. Er zullen zeker zes onderwerpen besproken worden:

  • Uw algemene gegevens, zoals u woonsituatie en werksituatie. Deze kunnen soms van belang zijn voor het bepalen van de aansprakelijkheid en schadevergoeding na letsel door een bedrijfsongeval.
  • Het ongeval. Zo kunt u de volgende vragen verwachten? Welke partijen waren erbij betrokken? Is de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker bekend? Waren er getuigen? Was er politie aanwezig en hebben zij een rapport opgesteld?
  • Het letsel. U zult bijvoorbeeld moeten aangeven hoe het verloop ervan is geweest, of u met de ambulance bent vervoerd en of u bent opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat er dus met name om wat u medisch gezien is overkomen.
  • Uw werk. Wij willen ook graag weten hoe uw werkgever heeft gereageerd op uw uitval en of u contact heeft gehad met uw bedrijfsarts. Als er actie nodig is, kan de belangenbehartiger dankzij deze gegevens meteen ingrijpen.
  • De schade. Het is alleen mogelijk om u te helpen als wij weten welke schade u heeft geleden en wellicht nog gaat hebben in de toekomst.
  • Ten slotte maken we harde afspraken wat we gaan doen.

U zult daarnaast wellicht medische gegevens moeten verstrekken. Deze kan onze medisch adviseur nodig hebben. Op basis van uw gegevens wordt een medisch advies opgesteld en deze wordt doorgestuurd aan de behandelaar bij de verzekeringsmaatschappij. Al deze gegevens zijn nodig om de schadevergoeding na een bedrijfsongeval te bepalen.

Inzicht in uw eigen dossier dankzij iLetsel

iLetsel is innovatief in vele opzichten. Het gebruiksvriendelijke platform is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor letselslachtoffers en de belangenbehartigers. U als slachtoffer krijgt de mogelijkheid op ieder gewenst moment uw dossier in te zien zodat u op de hoogte blijft van de stand van zaken. Ook kunnen ze actief zelf deelnemen. U kunt zelf kiezen of u wel of geen inzicht wilt hebben in uw dossier. U vindt er alle informatie over de aansprakelijkheid en schadevergoeding bij een letselschade na een bedrijfsongeval.

Een landelijke dekkingsgraad

Er zijn vele kantoren bij Letselteam aangesloten, die overal in Nederland gevestigd zijn. Hierdoor hebben wij een landelijke dekkingsgraad. Wij kunnen iedereen in Nederland van dienst zijn bij letselschade na een bedrijfsongeval. U hoeft alleen maar contact op te nemen met een van onze vele kantoren in Nederland en een van onze belangenbehartigers zal meteen een afspraak met u maken voor het intakegesprek. We hopen snel voor u aan de slag te kunnen en te helpen bij het regelen van een vergoeding na uw bedrijfsongeval. Heeft u nog wat algemene vragen over onze werkwijze? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht