Aansprakelijkheid letselschade

m

24/7 bereikbaar dossier

R

In heel Nederland actief

Klantvriendelijk

 

U wilt natuurlijk de verantwoordelijke aansprakelijk stellen voor uw schade en letsel. Een organisatie als Letselteam kan u daarbij helpen. Met ruim 100 specialisten in onder andere Almere, Hengelo en Groningen zijn wij verreweg de grootste rechtshulpaanbieder in Nederland. Wij garanderen u een veilige, snelle en inzichtelijke aanpak bij het regelen van de aansprakelijkheid bij letselschade en het berekenen van een passende schadevergoeding.

Hoe verloopt het aansprakelijk stellen bij schade en letsel?

In een zeldzaam geval zal de veroorzaker van uw letselschade direct de aansprakelijkheid accepteren. Vaker zal het voorkomen dat er eerst een discussie plaatsvindt. Er moet dan in de eerste plaats bewezen worden dat het letselschade daadwerkelijk door de ander is veroorzaakt. U bespreekt met uw belangenbehartiger het ongeluk en de gevolgen ervan. Op basis daarvan kunnen we een dossier opstellen. Het kan soms ook nodig zijn medische gegevens door te geven aan de medisch adviseur van uw belangenbehartiger. Hiervoor zal u altijd eerst zelf toestemming moeten geven. Met al deze gegevens kan men makkelijk iemand aansprakelijk stellen voor schade en letsel en kan er vervolgens snel een schadevergoeding worden uitbetaald.

Het gebruik van iLetsel

Om u veilig, snel en inzichtelijk van dienst te kunnen zijn, maken onze specialisten gebruik van iLetsel. Via dit platform kunnen er gegevens worden ingevoerd en ingezien. U heeft zelf zo het volledige overzicht en weet wat er gebeurt. Vroeger duurde het soms vrij lang om de aansprakelijkheid bij letselschade te regelen. Dit had te maken met het feit dat alles schriftelijk gebeurde en het soms weken duurde voordat er een antwoord kwam. Daar is dankzij iLetsel geen sprake meer van. Het uitwisselen van stukken gebeurt vlot via het online dossier. Dankzij iLetsel hebben wij inmiddels al 35.000 dossiers kunnen opstellen. Het aansprakelijk stellen bij schade en letsel is zo veel gemakkelijker.

Intakebezoek inplannen

Voordat onze specialist u kan helpen bij het aansprakelijk stellen van iemand bij schade en letsel, zullen wij eerst een intakebezoek inplannen op een van onze kantoren. Op deze manier kunnen wij inzicht verkrijgen in wat er is gebeurd. U vertelt ons onder andere wat er is precies gebeurd is, wat uw letsel is en wat de schade is. Op basis daarvan kunnen we de aansprakelijkheid bij uw letselschade bepalen en regelen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Om zo’n intakebezoek in te plannen, kunt u contact opnemen met een van onze 41 kantoren verspreid over Nederland. Kijk snel welk kantoor bij u in de buurt zit en neem contact op of vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht