Community driven

Home » Community driven

Het gebruik van iLetsel brengt nog een aantal voordelen met zich mee.

Elke iLetselgebruiker staat namelijk, desgewenst zelfs in de z.g. live-chat, in directe verbinding met de beheerders en ontwikkelaars van iLetsel.
Samen leveren zij waardevolle feedback die verwerkt wordt in de verdere uitbouw van iLetsel. Of het nu gaat om het oplossen van een onvolkomenheid in de werking of het voorstellen van geheel nieuwe features, elke reactie wordt enorm op prijs gesteld.
Doordat er continu wordt gewerkt aan verdere uitbouw van iLetsel, gevoed door de ervaringen van de gebruikers, wordt iLetsel steeds beter en completer.

Maar er is meer.

Het gebruik van iLetsel geeft de mogelijkheid om deel te nemen in het Letselteam. Hierbij wordt iLetsel als toonaangevend verwerkingssysteem ingezet in de acquisitie van de deelnemers. Het feit dat momenteel tussen de 15 en 20% van de letselschades tot een iLetseldossier leidt betekent dat 80 tot 85% van de letselschades via een andere belangenbehartiger of rechtstreeks met de verzekeraar worden afgewikkeld. Als via het Letselteam hiervan een paar extra procenten naar de deelnemers gaat worden door omzet- en winstverhoging de kosten van iLetsel al snel terug verdiend.

De website Letselteam.nl is zodanig opgebouwd dat deze kan uitgroeien tot een veelomvattend informatiecentrum over letselschade en daarmee bezoekers aantrekken.
Ook hier is sprake van inzet van de gebruikers. De website bestaat namelijk uit twee delen. Een algemeen informatiedeel, dat door de beheerders is ingevuld en waar uiteraard ook feedback mogelijk is, en een in feite onbegrensde Wiki waar gebruikers, die dat leuk vinden, informatieteksten kunnen aanvullen of verbeteren en zelf ook nieuwe informatie toevoegen die dan samen een voor het “publiek”niet te missen bron van informatie oplevert.

Coming soon

Het door de gebruikers gedeelde platform van iLetsel maakt het ook mogelijk om informatie te delen. Zo beginnen we binnenkort met het verspreiden van actuele vaktechnische informatie. De gebruiker, die deze optie heeft aangezet, ontvangt dan bijvoorbeeld informatie over recente uitspraken of publicaties direct via zijn bureaublad binnen iLetsel.